Interieur advies


Interieur design & stylingBetaalbare interieur design & styling


"Een persoonlijk interieur advies voor een aantrekkelijke prijs waardoor er meer budget overblijft voor de inrichting"

Studio RoombyRoom heeft een creatieve no-nonsense aanpak bij het maken van een interieur advies op maat. Een mooi interieur met een goede indeling die precies past bij jouw wensen en behoeften kan moeilijk zijn om zelf te crëeren. Studio RoombyRoom biedt een praktische oplossing, het persoonlijk design plan. Samen met jou maken we een duidelijk plan van aanpak. Met dit persoonlijk design kun je eenvoudig zelf aan de slag. Op deze manier kun je starten wanneer je wilt. Je kunt alles in één keer veranderen of stap voor stap maar wel met een duidelijk plaatje van wat het moet gaan worden.  Een persoonlijk interieur advies voor een aantrekkelijke prijs waardoor er meer overblijft om aan het interieur zelf te besteden.Door middel van een vragenlijst tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek verzamel ik alle informatie en voorkeuren die ik nodig heb om jouw droom ruimte te ontwerpen. Jouw persoonlijk design plan bestaat uit een plattegrond, schets en een moodboard. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf te beginnen met de restyling wanneer je maar wilt. Meer advies over kleurenschema's of een (online)shopping lijst binnen je budget kan eenvoudig worden toegevoegd. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs waardoor er meer aan het interieur zelf kan worden besteed.

Hoe het werkt

                      

De mogelijkheden

                     


Tijdens een (vrijblijvend) uitgebreid persoonlijk gesprek bij jou thuis, verzamel ik alle informatie en voorkeuren die ik nodig heb om jouw droomruimte te kunnen ontwerpen. Jouw persoonlijk design plan bestaat uit een plattegrond, schets en moodboard. Dit geeft je de mogelijkheid om de (re)styling te beginnen wanneer je wilt en binnen welk budget je zelf wilt. dit alles voor een aantrekkelijke prijs waardoor er meer budget overblijft voor het interieur zelf


Het designplan kan ook "online" worden gemaakt. Met behulp van email, telefoon of Skype/Facetime hebben we contact en verzamel ik alle gegevens die nodig zijn om jou droomruimte te ontwerpen. Jouw persoonlijk design plan bestaat uit een plattegrond, schets en moodboard. Dit geeft je de mogelijkheid om de (re)styling te beginnen wanneer je wilt en binnen welk budget je zelf wilt. dit alles voor een aantrekkelijke prijs waardoor er meer budget overblijft voor het interieur zelf


Door het moodboard van het design plan is het al vrij duidelijk welke sfeer en kleur er gebruikt kan worden voor het interieur.  Om de ruimte helemaal af te maken kan er ook aan vloer, muren, plafonds en raamdecoratie worden gedacht. Hiervoor kunnen we een kleur & materiaal advies geven op basis van het  design plan. Een kleur materiaal plan kan ook worden gemaakt  op basis van een reeds bestaande situatie om een nieuwe look&feel te krijgen.
Geen tijd of inspiratie om zelf uit te zoeken waar alles gekocht moet worden? Een uitgebreid overzicht met foto's van meubelstukken en accesoires en (web)winkels waar alles gekocht kan worden behoort tot de mogelijkheden. Dit is mogelijk binnen elk budget.


Andere vragen? Neem contact op. Design & styling is mijn passie dus altijd leuk om mensen te helpen met advies. Mocht er echt uitgebreid advies nodig zijn dan wordt vooraf altijd besproken wat dit gaat kosten.


"An interior is the natural projection of the soul"- Coco Chanel

Copyright © All Rights Reserved