Interieur ontwerp

Interieur ontwerp waar je blij van wordt


Persoonlijk interieur ontwerp & advies


"Persoonlijk interieur ontwerp en advies waarbij de wensen van de klant worden vertaald in een persoonlijk, creatief en no nonsense plan van aanpak "

Studio RoombyRoom heeft een creatieve no nonsense aanpak bij het maken van een interieur ontwerp. Een fijn thuis wordt niet gekocht maar gemaakt en jouw wensen en eisen zijn daarbij het uitgangspunt. Daarnaast wordt er ook goed gekeken naar functionaliteit, duurzaamheid en haalbaarheid. Hergebruik van meubelstukken of materialen zijn hierin geen uitzondering. Een goed ontwerp behoed je voor onnodige en ondoordachte aankopen en geeft je houvast bij het krijgen van je juiste sfeer, waardoor je jarenlang met plezier woont.  Kies een compleet ontwerp in de vorm van een interieurplan of vraag advies voor een specifiek woonprobleem. De aanpak is altijd persoonlijk, creatief en no nonsense.  Interieur ontwerp waar je blij van wordt.


Interieur ontwerp

                   

Na de eerste telefonische kennismaking waarin we kort doorspreken wat jullie wensen zijn, kom ik bij je langs voor een uitgebreid persoonlijk gesprek. In dit gesprek van ongeveer een uur stellen we samen het programma van eisen en wensen op, die ik dan kan uitwerken in het interieurplan. Gemiddeld neem ik hiervoor twee weken de tijd. Zodra het interieurplan klaar is kom ik bij je langs om hem samen door te nemen en zonodig nog aan te passen. Het plan bestaat uit een indeling plattegrond, een moodboard en een handgetekende schets die het eindresultaat realistisch weergeeft. Een advies voor kleur, materiaal, verlichting en een lijst van alle meubels en artikelen die gebruikt zijn voor jouw interieurontwerp maken het interieur ontwerp compleet. Je krijgt het interieurplan op handig A4 formaat en geeft je alle informatie die nodig is om het ontwerp eenvoudig zelf uit te voeren.

- intake gesprek

- persoonlijk interieur advies

- indeling plattegrond

- moodboard

- visualistatie schets

- kleur advies

- verlichting advies

- materiaal advies

- raam decoratie advies

- artikel lijst met meubels/accesoiresHet Interieur plan

Advies nodig ?

                   


 Tijdens een eerste vrijblijvende telefonische kennismaking bespreek ik wat voor advies er nodig is afhankelijk daarvan maken we een actieplan en bespreken we direct we de te verwachten kosten hiervan zijn.  


"An interior is the natural projection of the soul"- Coco Chanel

Contact


Adres:

Parklaan 89

4702 XB  Roosendaal


Email:

info@studioroombyroom.nl

www.studioroombyroom.nl


KvK: 70821135


Diensten


Interieur ontwerp

Interieur plan

Interieur advies

Copyright © All Rights Reserved