Wat klanten zeggen

Interieur ontwerp waar je blij van wordt

Wat doe je met twee verschillende smaken en één nieuwbouwwoning? In het zoeken naar een betaalbare oplossing kwamen wij bij Marjolijn terecht. Zij zorgde voor een plan, plattegrond, tekening en moodboard. Wij voerden het plan uit, een super goede deal! Zij heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze vertaald in één harmonieus geheel. Een huis waar we ons thuis voelen.


Karin & Leon 

Voor onze woning in aanbouw waren we op zoek naar een geheel nieuw interieur want het was tijd om afscheid te nemen van onze "studenten" inrichting. Marjolijn heeft ons heel goed geholpen, door haar interieurplan is het nieuwe huis gelijk een echt thuis geworden. Zonder dat het een showroom is geworden. We zijn heel happy met ons nieuwe huis. 


Fleur & Sven

We hadden er nooit eerder aan gedacht om interieuradvies in te winnen totdat we Marjolijn leerden kennen. We hadden een groot huis gekocht dat helemaal aangepakt moest worden en zagen door de bomen het bos niet meer. Met name de keuken was zo groot dat alles leek te kunnen. Wel eiland, geen eiland, keuze stress kregen we er van. Marjolijn heeft een ontwerp voor ons gemaakt waarvan wij niet eens wisten dat dat exact was wat wij wilden. Door het ontwerp wisten hoe verder moesten en was de keuken snel gerenoveerd.


Agnella & Danny


Marjolijn heeft een mooi ontwerp gemaakt voor de keuken van mij ouders, waarbij goed rekening is gehouden met hun wensen en behoeften. Waar we vooral heel blij mee zijn, zijn de creatieve oplossingen om de keuken zo efficiënt mogelijk te maken en met de verassende kleur- en materiaalkeuzes.
Veerle

We vonden het lastig om strak modern met knusse gezelligheid te combineren. Één muur hadden we al een keer aubergine paars geverfd. Maar we waren toe aan iets nieuws, welke kleuren moetsen we kiezen. We kwamen er zelf niet aan uit. Marjolijn heeft onze ideeën aangehoord en ons een kleuradvies gegeven met geweldig resultaat. Met behoud van onze huidige meubels heeft ze de woonkamer een compleet nieuw aanzicht gegeven. Daarnaast heeft ze de gehele ruimte erbij betrokken wat voor een completer geheel zorgde. We zijn er onwijs blij mee.


Sonja & Chris

Contact


Adres:

Parklaan 89

4702 XB  Roosendaal


Email:

info@studioroombyroom.nl

www.studioroombyroom.nl


KvK: 70821135


Diensten


Interieur ontwerp

Interieur plan

Interieur advies

Copyright © All Rights Reserved